All > Wildlife - Albanian Photographers Calendar
search
 
SHARE
     

Wildlife - Albanian Photographers Calendar

Desk Calendar $12.00

Order Quantity

visa mastercard discover paypal
DESCRIPTION
Misioni i shoqatës Wildlife - Albanian Photagraphers, me qëndër në Kosovë, është bashkëpunimi i të gjithë fotografëve shqiptarë të zhanrit fotografik të jetës së egër, kudo ndodhen nëpër botë, me përqëndrim fotografimin brënda territorit të trojeve shqiptare, për mundësimin e dokumentimit dhe mbrojtjes së faunës si asnjëherë më parë, për nga cilësia e të fotografuarit dhe paraqitjes artistike.
DETAILS
  • Published Date: October 28, 2019
  • Product: Desk Calendar
  • Start Date: January 2020
  • Paper Weight: Heavyweight GlossDESIGN YOUR OWN

Design Online